Blog Listem

24 Haziran 2012 Pazar

HAZİRAN KİTAPLARI

ŞEMSPARE :  Elif Şafak'ın yeni kitabı, henüz okumadım, kapağını çok beğendim, kitap FİRARPERST'deki gibi yazarın köşe yazılarından oluşuyor. Köşe yazılarından oluşan kitapları okumayı sevmiyorum aslında ama FİRARPERST'i keyifle okumuştum bakalım aynı keyfi ŞEMSPARE'de bulabilecek miyim?
****
SUFLE : Geçen yaz yayınlanmış bir roman. Aslı E. Perker'i tanıyıp sevmeme neden oldu. Keyifle okudum. Ferda'ya üzüldüm, Öykü'nün kendinden emin hallerine bayıldım. Marc'ın karısı Clara'ya olan aşkının karşısınıda şapka çıkarttım ama en çok Lilia'ya üzüldüm . Tavsiye ederim.
                                                              ****
BAŞKALARININ KOKUSU : Şahane bir Aslı E. Perker romanı daha. yeni başladım elimden bırakamıyorum. Okuyup bitirince paylaşacağım mutlaka ...
                                                                ****
DUYGULARIN RENGİ :  Sevgili yeğenimin bana hediyesi. Konusunu çok beğenmiş o. Renk farkının insan yaşamında hiç de önemli olmadığını anlatan bir kitap.  Filmi de var kitabın, okumaya zaman bulamayanlar filmini de izleyebilirler ...
***
MEMLEKET HİKAYELERİ : Ayfer Tunç en sevdiğim yazarlardan biridir. Memleket Hikayeleri'ni hemen edinip okudum. Başlangıçta deneme tadı verdiyse de devamındaki öyküler çok güzeldi.

4 yorum:

  1. dönüşün muhteşem olmuş canım yaaa :) hoşgeldin tekrar bloga :)
    Şemspare'yi ve memleket hikayelerini çok merak ediyorum.istanbula gider gitmez alıcam hemen :)
    Ayrıca Duyguların Rengi hem kitap olarak hem film olarak çok güzeldi :)
    bol kitaplı ve keyifli günleerr :)

    YanıtlaSil
  2. Sağol İrem'cim çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Howdy I am so glad I found your weblog, I really
    found you by mistake, while I was researching on Digg for
    something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks
    a lot for a fantastic post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don't have time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent work.

    my web site ... job search websites

    YanıtlaSil
  4. Excellent blog.

    Here is my website: http://www.toprecruitmentservices.co.uk/

    YanıtlaSil